Praktijk

 

In onze praktijk werken we met drie verloskundigen en een vaste waarneemster. Je zult ons afwisselend tegenkomen tijdens de spreekuren. Eén van ons, de dienstdoende verloskundige, begeleidt je tijdens de bevalling.

 

 

 

Jeannette Tiehuis

 

Irma en ik hebben de praktijk destijds overgenomen van Mw. Van Os, nadat we samen de opleiding gevolgd hadden aan de toenmalige Kweekschool voor vroedvrouwen te Heerlen. Naast verloskundige ben ik moeder van twee dochters en een zoon. Ik heb zelf drie prachtige thuisbevallingen mogen meemaken, deze mooie ervaring wens ik iedereen toe. Het mooie aan het vak is dat je een relatie opbouwt met je cliënten en samen naar het grote moment toeleeft: de bevalling. Het is iedere keer weer heel bijzonder om dit unieke moment te mogen delen met de toekomstige ouders. Ik zou het mooi vinden jullie binnenkort een stukje te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en/of het kraambed en hoop dat jullie terug kunnen kijken op een mooie ervaring die je de rest van je leven met je meedraagt.

 

 

 

 

 

 

Ellen Hesselink

 

Ik woon samen met Peter en onze drie kinderen, Lot, Mats en Siem, in Geesteren. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Na het behalen van mijn diploma heb ik als waarneemster gewerkt bij verschillende praktijken, waaronder ook verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik, toen er een plekje vrij kwam, als maat in de praktijk ben gekomen. Verloskunde is een prachtig vak. We mogen getuige zijn van een hele bijzondere en speciale periode in het leven van een zwangere en partner. Ik hoop dan ook dat ik er, samen met jullie, een tijd van kan maken waar jullie heel mooi op terug kunnen kijken.

 

 

 

 

 

 

 

Irma Hoekstra

 

Nadat ik de opleiding verpleegkundige heb afgerond ben ik in Heerlen de opleiding Verloskunde gaan volgen. Jeannette Tiehuis was een klasgenoot en samen reisden we bijna elke week weer naar het zuiden van Limburg om onze studie daar te voltooien. Toen we daarna samen een praktijk konden overnemen in Tubbergen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Nu zijn we inmiddels 30 jaar verder en werken we nog steeds met veel plezier samen met Ellen Hesselink en onze vaste waarneemster Muriël. Het fijne aan het werken in een praktijk is dat je in 9 maanden een relatie opbouwt met je cliënten en samen toeleeft naar de geboorte van jullie kindje! Het is ook ontzettend leuk als je een volgende zwangerschap en bevalling weer mag begeleiden. Je kent ondertussen het gezin (en steeds vaker ook de ouders) en hebt een band met ze opgebouwd. Het is toch wel heel bijzonder dat je als verloskundige dit unieke moment mag delen met de toekomstige ouders.Ik hoop binnenkort kennis met jullie te mogen maken en wil jullie graag begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Ik wens jullie een prachtige onvergetelijke tijd toe.