Bevallingen en spoed 0546-621340 Ik wil me aanmelden

Even voorstellen

Leer ons kennen

Verlos K 41 teamfoto 3 mooi

Het team

In onze praktijk werken we met drie verloskundigen en een vaste waarnemend verloskundige. Dat betekent dat je dus altijd een vertrouwd gezicht ziet.

Portret van Ellen van Duist-Hesselink - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Ellen van Duist-Hesselink

Verloskundige, BIG nr. 19910021703

Ik woon samen met Peter en onze drie kinderen, Lot, Mats en Siem, in Geesteren. In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie te Groningen. Na het behalen van mijn diploma heb ik als waarneemster gewerkt bij verschillende praktijken, waaronder ook verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik, toen er een plekje vrij kwam, als maat in de praktijk ben gekomen. Verloskunde is een prachtig vak. We mogen getuige zijn van een hele bijzondere en speciale periode in het leven van een zwangere en partner. Ik hoop dan ook dat ik er, samen met jullie, een tijd van kan maken waar jullie heel mooi op terug kunnen kijken.

Portret van Irma Hoekstra-Engberink - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Irma Hoekstra-Engberink

Verloskundige, BIG nr. 09020863103

Nadat ik de opleiding verpleegkundige heb afgerond ben ik in Heerlen de opleiding Verloskunde gaan volgen. Jeannette Tiehuis was een klasgenoot en samen reisden we bijna elke week weer naar het zuiden van Limburg om onze studie daar te voltooien. Toen we daarna samen een praktijk konden overnemen in Tubbergen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Nu zijn we inmiddels 30 jaar verder en werken we nog steeds met veel plezier samen met Ellen en onze vaste waarneemster Muriël. Ik ben getrouwd met Henk, onze kinderen Oscar, Daphne en Norbert zijn allen thuis geboren. Dat was een bijzondere ervaring die ik iedereen gun. Ik hoop binnenkort kennis met jullie te mogen maken en wil jullie graag begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Ik wens jullie een prachtige onvergetelijke tijd toe.

Portret van Jeannette Tiehuis-Boerrigter - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Jeannette Tiehuis-Boerrigter

Verloskundige, BIG nr. 29020082103

Samen met Irma en Ellen werken we al jaren in deze praktijk. Nu werkt ook Muriël als waarneemster bij ons, ik ben erg blij met deze fijne collegae.
Ik ben getrouwd met Henrie en samen hebben we twee dochters: Marèl en Laurie en één zoon: Tim. Ik heb zelf drie prachtige zwangerschappen en thuisbevallingen mogen meemaken, deze mooie ervaring wens ik jullie ook toe.
Ik zou het fijn vinden jullie binnenkort te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en/of het kraambed. Ik hoop dat jullie terug kunnen kijken op een mooie ervaring die je de rest van je leven met je meedraagt, ook al loopt het soms anders dan je had gehoopt of gewild.

Waarnemend verloskundige

Portret van Muriël van der Aa-Lammerink - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Muriël van der Aa-Lammerink

Verloskundige, BIG nr. 49921428203

Ik ben Muriël van der Aa-Lammerink, geboren en opgegroeid in Haarle (bij Reutum). Na vier jaar opleiding in Groningen mag ik me sinds juli 2016 verloskundige noemen. Het eerste jaar heb ik in diverse praktijken waargenomen, zowel in Twente als in de Achterhoek. Sinds september 2017 werk ik met veel plezier als waarneemster voor Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo. Jullie kunnen me zowel tijdens de diensten als op het spreekuur tegenkomen. Zelf ben ik door Irma op de wereld gezet, extra bijzonder dus dat we nu samen werken in deze praktijk! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

Studenten

Onze praktijk is een opleidingspraktijk, dit betekent dat we af en toe studenten begeleiden. Deze student zal, afhankelijk van zijn of haar opleidingsniveau, jou deels begeleiden. Hierbij zijn wij natuurlijk altijd aanwezig.
Als je het niet op prijs stelt om door een student begeleid te worden, laat het ons gerust weten. Wij zullen hier dan rekening mee houden.