Bevallingen en spoed 0546-621340 Ik wil me aanmelden

Even voorstellen

Leer ons kennen

Team water

Het team

In onze praktijk werken we met vier (vaste) verloskundigen. Dat betekent dat je dus altijd een vertrouwd gezicht ziet.

Hieronder stellen we ons graag even kort aan je voor.

Portret van Muriël van der Aa-Lammerink - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Muriël van der Aa-Lammerink

Verloskundige, BIG nr. 49921428203

Ik ben Muriël van der Aa-Lammerink en woon samen met mijn man Patrick en onze dochter Jilke in Agelo. In 2016 heb ik de opleiding tot verloskundige in Groningen afgerond. Het eerste jaar na het afstuderen heb ik in diverse praktijken waargenomen, zowel in Twente als in de Achterhoek. Sinds september 2017 werk ik met veel plezier voor Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo, eerst als waarneemster en sinds 01-10-2023 als maat.

Zelf ben ik door Irma op de wereld gezet, heel bijzonder dus dat we nu samen werken in deze praktijk! Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te mogen begeleiden tijdens deze bijzondere periode in jullie leven.

Portret van Irma Hoekstra-Engberink - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Irma Hoekstra-Engberink

Verloskundige, BIG nr. 09020863103

Nadat ik de opleiding verpleegkundige heb afgerond ben ik in Heerlen de opleiding Verloskunde gaan volgen. Jeannette Tiehuis was een klasgenoot en samen reisden we bijna elke week weer naar het zuiden van Limburg om onze studie daar te voltooien. Toen we daarna samen een praktijk konden overnemen in Tubbergen hoefde ik daar niet lang over na te denken. Nu zijn we inmiddels meer dan 35 jaar verder en werken we nog steeds met veel plezier samen met Marèl en Muriël. Ik ben getrouwd met Henk, onze kinderen Oscar, Daphne en Norbert zijn allen thuis geboren. Dat was een bijzondere ervaring die ik iedereen gun. Ik hoop binnenkort kennis met jullie te mogen maken en wil jullie graag begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Ik wens jullie een prachtige onvergetelijke tijd toe.

Portret van Marèl Tiehuis - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Marèl Tiehuis

Verloskundige, BIG nr. 49925327303

Ik ben geboren en opgegroeid in Almelo, in mijn studententijd heb ik 4,5 jaar in Groningen gewoond maar uiteindelijk ben ik toch weer terugverhuisd naar het mooie Twente. Hier heb ik bij verschillende praktijken mogen waarnemen en sinds eind maart 2024 maak ik deel uit van het gezellige team van Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo. Na eerst de opleiding Pedagogische Wetenschappen afgerond te hebben ben ik in januari 2019 afgestudeerd als verloskundige. Ik ben nog steeds blij dat ik de overstap naar verloskunde heb gemaakt en dat ik telkens opnieuw het wonder van de geboorte van een nieuw leven van dichtbij mag meemaken! Verloskunde is een mooi, intiem en dankbaar beroep. Je deelt de mooiste, maar soms ook erg verdrietige momenten met mensen. Ik vind het heel bijzonder dat ik jullie tijdens deze speciale periode mag begeleiden. Elke dag en ieder persoon is anders en ik ze het als een uitdaging om aan te sluiten bij jullie wensen en behoeften en er samen een bijzondere tijd van te maken. Hopelijk tot snel!


Portret van Jeannette Tiehuis-Boerrigter - Verloskundigenpraktijk Tubbergen - Almelo

Jeannette Tiehuis-Boerrigter

Verloskundige, BIG nr. 29020082103

Met Irma werk ik al sinds 1988 in deze fijne praktijk. We werken met veel plezier samen met Marèl en Muriël. Ik ben getrouwd met Henrie en samen hebben we twee dochters en één zoon. Ik heb zelf drie prachtige zwangerschappen en thuisbevallingen mogen meemaken, deze mooie ervaring wens ik jullie ook toe.
Ik zou het fijn vinden jullie binnenkort te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en/of het kraambed. Ik hoop dat jullie terug kunnen kijken op een mooie ervaring die je de rest van je leven met je meedraagt, ook al loopt het soms anders dan je had gehoopt of gewild.

Studenten

Onze praktijk is een opleidingspraktijk, dit betekent dat we af en toe studenten begeleiden. Deze student zal, afhankelijk van zijn of haar opleidingsniveau, jou deels begeleiden. Hierbij zijn wij natuurlijk altijd aanwezig.
Als je het niet op prijs stelt om door een student begeleid te worden, laat het ons gerust weten. Wij zullen hier dan rekening mee houden.